İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SAMOYED YAVRULARI MAMA VE MALZEME KAMPANYALI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 13907
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Türkiye'nin en özel köpek ırklarına sahip olmak isteyenler için Armut-Köy Köpek Çiftliğimiz tam da aradığınız yer! Bünyemizde bulunan tüm ırklar veterinerlerimiz tarafından kontrol edilip microchip takılıyor, AB pasaportu alınıyor ve karantina süresi tamamlanıyor. Kan, idrar, dışkı testleri yapılarak parazit tedavisi uygulanıyor ve ilk aşılamaları yapılıyor. Siz değerli sahiplerimize böylece en sağlıklı evcil hayvanları sunuyoruz. Bunun yanında 7/24 veteriner desteği, pansiyon hizmetleri, eğitim ve pet kuaför hizmetleriyle de sizin yanınızdayız. İster Türk Hava Yolları, isterseniz anlaşmalı otobüs firmaları ile aynı gün içinde tüm Türkiye'ye teslimatlarımız bulunmaktadır. Ayrıca tüm AB ülkelerine de teslimat yapmaktayız. Unutmayın, diğer tüm köpek ırklarıyla da hizmetinizdeyiz. Kedi, köpek, papağan gibi farklı hayvanlara da hizmet veren firmamız, 25 senedir kalite, güven ve memnuniyeti bir arada sunmaktan gurur duyuyor. Profesyonel ekibimizle pet sektöründe alanında uzmanlaşarak, sizlere daha iyi hizmet sunmak için buradayız. Evcil hayvanlarınızın dostu olan firmamız olarak sizlere iyi günler dileriz.
Yorumlar
81 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.