İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SAFKAN AKITA INU YAVRULARIMIZ SÄ°ZLERLE

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 14700
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Sevgili hayvansever, bir yavru köpek almaya karar verdiğinizde, bu hayvanın ortalama olarak 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacağı konusunu unutmayın. Köpeği satın alırken fiyatı değil, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvanı seçmeye dikkat edin. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun olmayabilir, ancak en ucuzunu aramak yerine ırkınıza uygun bir yavru edinmek önemlidir. Çünkü ucuz seçimler sonrasında gerçek bir köpek yerine, belki de hastalıklı bir yavru edinebilirsiniz. Satıcılar genellikle size çok güzel şeyler söylerler, ancak köpeğinizin hastalıkları ortaya çıktığında, satıcıyla ilişki kurmanız zordur. Bizimle birlikte 'saf ırk' köpekleri edinebilirsiniz. Bursa, İzmir ve Denizli'deki köpeklerin fiyatından daha pahalıdırlar. Köpek yarışmalarına katılmayı planlıyorsanız, tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavruları temin edebilirsiniz. Tüm yavrularımız yurt dışından ithal edilmektedir ve sağlık karnesi ve isteğe bağlı AB pasaportu ile teslim edilirler. Yavrularımız sağlıklı ve 45 gün anne sütü aldıktan sonra teslim edilirler. Kan ve dışkı testleri yapılır. İstanbul'daki müşterilerimiz veteriner kontrolünden sonra ödeme yapabilirler. Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat sağlıyoruz. İstanbul dışı müşterilerimiz ödemesini kapıda yapabilirler. Siparişleriniz isteğinize göre belirli bir sürede teslim edilir ve her köpek için ırk garantisi sağlanmaktadır. Ayrıca pansiyon ve kuaför hizmetlerimiz de mevcuttur. Lütfen detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.
Yorumlar
52 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.