İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

saf kan kısa bacak jack russel yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 17328
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Jack Russell terrier cinsi köpekler satışa sunuluyor. Köpek üretim ve yetiştiriciliği, uzmanlık gerektirir ve biz de uzmanlar tarafından gerçekleştiriyoruz. Seçici çiftleştirme, gebelik takibi, doğum ve yavruların bakımı, köpeklerin sağlık kontrolleri, karakter testleri ve eğitimleri Avrupa standartlarına uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Çiftliğimize gelerek yavru köpeklerin anne ve babalarını görebilir, güncel resimlerini whatshap üzerinden alabilir veya web kamerasından canlı olarak izleyebilirsiniz. Yavrularımız, ırk ve sağlık garantisi altındadır. Türkiye'nin her iline anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları ile gönderim sağlanmaktadır. İletişim için cep telefonlarımız: 0536 651 8181 ve 0224 248 6465.
Yorumlar
14 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.