İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ROTTWEÄ°LER YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 22078
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Denizli Gölge Köpek Üretim, Eğitim ve Pansiyon Çiftliği olarak, sağlık ve ırk garantili Rottweiler yavrularını sizlerle buluşturuyoruz. Köpek çiftliğimiz Denizli'de yer almaktadır ve haftanın yedi günü 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 2006 yılından bu yana Denizli'de hizmet vermekteyiz ve Türkiye genelinde referanslarımız bulunmaktadır. Tüm yetişkin köpeklerimiz safkan ve aşıları düzenli olarak yapılmıştır. Köpeklerimize sadece kuru mama ile bakım yapılmaktadır ve sağlıkları titizlikle korunmaktadır. Köpek yavrularımızı anne sütü alıp, ilaçları yapıldıktan sonra minimum 60 gün sonra teslim etmekteyiz. Yavru sahiplenirken, sahibinin yavrusu hakkında bilgi sahibi olabilmesi için yavruyu canlı olarak izleme imkanı sunmaktayız. Aşısız yavru sahiplendirme asla yapmıyor ve müşterilerimize köpek maması, tasma, tarak, şampuan, yatak ve oyuncak alımlarında 40% indirim yapmaktayız. Detaylı bilgi almak için lütfen bizi arayın.
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.