İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 22095
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
İstanbul Beykoz'da bulunan doğanın ve oksijenin yemyeşil cenneti, Akkuş Üretim Çiftliği, 11.000 metrekare alana kurulmuştur. Üretimi yasal olan ve Türkiye'nin en büyük yasal evcil hayvan üretim çiftliği olan çiftliğimizde, hayvan haklarına saygılı bir şekilde veteriner kontrolünde sağlıklı koşullarda her türlü evcil hayvanın üretimini yapmaktayız. Köpek ve kedi yavrularımız safkan ve ırk garantilidir. Laboratuvar testlerinden geçirilen iç ve dış parazit uygulamaları, kan, idrar, dışkı testleri yapılan aşıları, doğum belgeleri ve karneleriyle birlikte çipli olarak teslim edilir. Tüm evcil hayvanlar kendilerine ait özel odalarında yavrularıyla kalırlar. Çiftlik ve odalar, hastalanmamaları ve kötü hava koşullarından etkilenmemeleri için doğalgazla ısıtılır. Ucuz mama veya yem yedirmez, en kaliteli mamalarla besleriz. Tüm yavruların anne ve babaları bizdedir ve dışarıdan alınan yavrular satılmaz. Annelerimiz özel donanımlı doğumhanelerimizde doğum yaparlar. Akkuş Üretim Çiftliği, haftanın 7 günü açıktır ve gerekli tüm yasal belgelere sahiptir.
Yorumlar
30 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.