İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Poodle Yavruları SATILIK

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21782
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Değerli Hayvanseverler,Bir yavru köpek yaklaşık 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir üyesi olacaktır. Köpek satın alırken fiyatından önce gerçekten saf bir ırka sahip olduğundan emin olun. Bütçeniz köpek sahiplenmek için uygun değilse, en ucuz seçeneği aramak yerine gerçek bir köpek sahibi olmak için daha fazla para harcamanız gerektiğini unutmayın. Satıcılar size pembe aşık gözlükleri takarak köpekleri süsleyebilirler ve size yalanlar söyleyebilirler, ancak gerçek hayatta köpeğinizin sonuçlarına katlanacaksınız. Bize köpek alıp almayacağınız umurumuzda değil ama herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaktan mutluluk duyarız. Saf kan köpekler arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. NOT / Fiyatlarımız BURSA - İZMİR ve DENİZLİ'de köpekleri satanlardan daha pahalıdır. YARIŞMALARA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN TERCİHEN Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'lı Yavrular Temin Edilebilir. Tüm yavrularımız yurt dışından getirilmektedir ve sağlık karnesi ve isteğe bağlı AB pasaportu ile birlikte teslim edilirler. Yavrular anne sütünden 45 gün sonra teslim edilirler ve en az 15 gün karantinada tutulurlar. Köpeklerin tüm testleri yapılmış ve isteğe bağlı olarak İstanbul'daki kendi veteriner hekiminize kontrol ettirebilirsiniz. Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapıyoruz ve İstanbul'daki müşterilerimiz ödeme kolaylığı sağlıyor. Özel siparişler 10 iş günü içinde teslim ediliyor. Her yavrunun ırk garantisi mevcuttur. Ayrıca pansiyon ve kuaför hizmetlerimiz de mevcuttur. Ülkemize Bulgaristan, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Rusya, Gürcistan, İtalya ve Polonya gibi ülkelerden yavrular getiriyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
40 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.