İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

PEKİNEZ YAVRULARI MAMA VE 15 ÇEŞİT MALZEME KAMPANYALI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11550
İlan Tarihi 20 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Aşılı ve kimlikli erkek ve dişi yavrularımız, üretim çiftliğimiz tarafından Türkiye'nin her yerine 24 saat içinde teslim edilmektedir. Müşteri memnuniyeti için kalite ve güveni kendimize ilke edinerek uzman personelimiz tarafından yetiştirilmektedir. Tüm yavrularımız ırk standartlarına uygundur ve uzman veterinerlerimiz tarafından gereken aşıları yapılarak karneleri çıkarılmıştır. Yavru köpeklerimiz minimum 2 aylık olduklarında aşı karneleri ve satış sözleşmesi ile teslim edilmektedir. Sorunsuz gönderim imkanımız ile Türkiye'nin her iline hizmet vermekteyiz.\n\nYavru köpeğinizin temel mama ve pet ihtiyaçları ile ilgili olarak sunabileceğimiz malzemeler şunlardır:\n1) 3 kg mama\n2) Mama kabı\n3) Su kabı\n4) Tasma\n5) Vitamin\n6) Çiş eğitim damlası\n7) Kemik (diş kaşıntısı için)\n8) Şampuan\n9) Kuru şampuan\n10) Tarak\n11) Tasma aksesuarı\n12) Taşıma kafesi\n13) Konserve mama (2 adet)\n14) Yatak\n15) Oyuncak\n\nBu 15 temel ihtiyaç malzemelerini mağazamızda perakende satışa sunmaktayız ancak yavru köpek alan müşterilerimize özel indirim uygulamaktayız. Malzemeleri bir paket halinde de sunmaktayız.
Yorumlar
124 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.