İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal yüz yapılı Safkan apricot Toy poodle oğlumuz @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25329
İlan Tarihi 23 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Toy poodle, antibakteriyel antialerjik tüy yapısıyla dökülmez özelliğe sahiptir. Ev veya apartman süs köpeği olarak sıkça tercih edilen bir cinstir. Yaşadığı ortama iyi adapte olabilen bir köpek olan toy poodle'ların yetişkin hali en fazla 3.5-5 kg aralığında olur. En oyuncu, en uyumlu, en pozitif köpeklerden biridir. Ayrıca havlama ve ısırma gibi huyu olmayan toy poodle'lar çocuklar ve diğer evcil hayvanlarla uyumlu bir yaşam sürerler. Bakımı oldukça kolaydır ve neredeyse herkesle iyi anlaşır. Ayrıca toy poodle ırkı en küçük köpek ırkları arasında yer alır. Tüm yavrularımız karneli pasaportlu, ilk aşıları licanslı yetkili veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmıştır. Başlangıç tuvalet eğitimi de yine yavrularımıza verilmiştir. Sahiplendirme yapacak kişi veya yerin referansları sorgulanmalıdır. Yavrupatiler olarak, doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirerek yaklaşık 60 bin kişiye yakın takipçi ve 12.500'den fazla sahiplendirme başarısına imza attık. Bu başarılarımızla doğru orantılı olarak referansların güven vermesi de doğal. Güvenimizi referanslarımızla görmek isterseniz, bizi lütfen instagram üzerinden takip edebilirsiniz. Referansı olmayanlardan sahiplenirken kaparo konusunda dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekiyoruz. 5.yılımızda büyüyen ekibimizle markamızı sizlere sunmaktan gurur duyarız. Sevgi ve hayvanseverlikle hareket eden müşterilerimizin en güvenilir şekilde süs köpeklerini almaları için, birinci sınıf firmalardan bulunan güvenilir yerlerden almalarını öneriyoruz. Şehir dışı mesafelere de THY aracılığıyla 'canlı hayvan taşımacılığı' birimiyle en sağlıklı ve güvenilir şekilde ulaştırıyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrasında da ekibimizle iletişim halinde olmaya devam ederek durum kontrolü yapmaktayız. Siz de hayatınıza sevimli bir dost katmak istiyorsanız ilanımızdaki iletişim numarası yada WhatsApp üzerinden sorabilir, danışabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
122 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.