İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal renk Safkan Red Brown Toy poodle Oğlumuz Çokolin @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 22631
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Antibakteriyel ve antialerjik tüy yapısıyla, ev veya apartman süs köpekleri arasında zirvede yer alan oyuncu ve uyumlu bir cins olan toy poodle, yetişkinliğinde en fazla 3,5-5kg ağırlığında olur. Havlaması ve ısırma huyu olmayan, çocuklar ve diğer canlılarla iyi anlaşan, bakımı kolay ve en küçük ırklar arasında yer alan toy poodle yavrularımız karneli pasaportlu ve lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından ilk aşıları yapıldı ve başlangıç tuvalet eğitimi verildi. Sahiplendirme yapacak yerin veya kişinin referanslarını sorgulayarak güvenli bir tercih yapabilirsiniz. Yavrupatiler olarak, yaklaşık 60 bin takipçiye ve 12,500'den fazla sahiplendirmeye ulaşarak doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirme konusundaki güvenimiz referanslarımızla doğru orantılıdır. Instagram'dan bizi takip ederek referanslarımızı görüntüleyebilirsiniz. Şehir dışı mesafeler için THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı birimiyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaştırma hizmeti sunuyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrası da ekibimizle iletişim kurarak durum kontrolü yapabilirsiniz. Sorularınızı iletişim numaramızdan arayarak ya da WhatsApp üzerinden danışabilirsiniz. Hayat kısa, köpeğinize sarılın!
Yorumlar
37 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.