İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal renk Safkan Red Brown Toy poodle Ödüle aday @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15335
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Hoş geldiniz @yavrupatiler'e! Antibakteriyel, antialerjik ve dökülmeyen tüy yapısı ile Toy Poodle, ev ve apartmanlarda süs köpeği cinslerinin en sevileni. Hem oyuncu, uyumlu ve pozitif bir karaktere sahip, hem de havlama ve ısrar huyu yok. Ayrıca çocuklar ve diğer canlılarla da iyi anlaşır. Bakımı oldukça kolaydır ve herkesle iyi geçinir. Ağırlığı yetişkin olduğunda maksimum 3,5/5 kg. Bu en küçük köpek ırklarından biridir. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. İlk aşıları lisanslı yetkili veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmış olup başlangıç tuvalet eğitimi verilmiştir. Sahip bulduğunuz yerin veya kişinin referansları olup olmadığını sorgulamayı unutmayın. @yavrupatiler olarak, doğru cinsleri doğru kişilere vererek ve yaklaşık 60,000 takipçiye, 12,500'den fazla sahiplendirmeye sahip referanslarımız sayesinde, güven konusunda oldukça iddialıyız. Şirketimiz 5 yıldır büyüyerek kurumsallaşmıştır. Tüm hayvansever köpek dostlarımıza, seçkin firmalardan ve güvenilir yerlerden almalarını öneririz. @yavrupatiler olarak, güçlü kadromuz ve müşterilerimizin memnuniyeti için her zaman hizmet vermeye hazırız. Şehir dışı mesafeler için, THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı birimi ile, sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşımda yardımcı olmaktayız. Teslim sonrası da ekibimiz iletişimde kalmaya devam etmekte ve durum kontrolü yapmaktadır. Herhangi bir soru için ilan da yer alan iletişim numarasını arayarak veya WhatsApp üzerinden bize danışabilirsiniz. Hayat kısa, köpeğinize sarılın! #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
22 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.