İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal Maltipoo Yavrularımız Dişi Ve Erkek

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32409
İlan Tarihi 31 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sadece kaliteli yavrularımızı sizlere sunuyoruz. Küçük ırkların en sevimli ve sağlıklı bebekleri için iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. Yavrularımızın tüy yoğunluğu yüksek olmasına rağmen tüy dökümü veya kötü koku görmezsiniz. Irklarının özelliği olan tüy dökmemeleri ve kötü koku yapmamaları ile hem siz hem de yavrularınızın konfor ve mutluluğu için en uygun seçeneklerdir. Sevimli ufak boyutları ile ev ortamında bakımı kolaydır. Yavrularımıza tuvalet eğitimleri başlangıç seviyesinde verilmiştir ve size 7/24 bakım ve eğitim desteği sunulacaktır. Sağlıkları tamamen kontrol edilmiş ve parazit tedavileri ve karma aşıları tamamlanmış olan yavrularımız yeni ailelerine hazırdırlar. İstanbul’da doğrudan alabileceğiniz gibi, Türkiye’nin her yerine de gönderim yapmaktayız. Instagram hesabımız: doghouseturkiye.
Yorumlar
117 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.