İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Mükemmel Tüy Yapısına Sahip Kıvırcık Toypoodle Oğlumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 18881
Ä°lan Tarihi 4 Haziran 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
PomeranianBoo ve ToyPoodle ırklarından her hafta yenilenen yavrularımız hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilir veya WhatsApp üzerinden mevcut yavrularımızın fotoğraf/video isteğinde bulunabilirsiniz.\n\nTüm yavrularımız anne sütünden kesildikten sonra kuru mama ile beslenmeye alıştırılır. Ortalama 2-3 aylık olduklarında kuru mamaya uyum sağlar ve tuvalet eğitimi başlar.\n\nYavrularımızın sağlık kontrolleri veteriner hekimlerimiz tarafından sağlanır ve teslim aldıktan sonra da 7/24 danışmanlık hizmeti sunulur.\n\nİstanbul içi kapınıza kadar teslim edilirken, şehir dışında THY Canlı Hayvan Kargo Bölümü ile güvenli bir şekilde ulaştırılır.\n\nDilerseniz yavrularımızı WhatsApp üzerinden talep ettiğiniz konumda ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, referanslarımızı görmek için @pomeranianboodunyasi_ Instagram hesabımızı da inceleyebilirsiniz.
Yorumlar
236 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.