İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Mükemmel TOY POODLE Yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21966
İlan Tarihi 26 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
Tüy dökmez, koku yapmaz ve antialerjik tüy yapısına sahip Toy Poodle bebekleri aranıyor! Bakımları son derece keyiflidir ve bu minikler artık yeni yuvalarına gitmek için sabırsızlanıyorlar. Bicolor kırmızı oyuncak boy Poodle bebekleri efsanevi anatomileri ile her ortamda şirin, sevecen ve tatlı birer oyuncak gibidirler. Kıvırcık tüyleri, zeytin yeşili gözleri ve sevecen tavırları ile neşenize neşe katacaklar. Şimdilerde tam 8 haftalık olan erkek ve dişi yavrularımızın tüm aşıları zamanında yapıldı ve belgeleri hazır. Mikroçipli yavrularımızı kaçırmak istemezsiniz, öyle değil mi? Hemen iletişime geçin ve fırsatı kaçırmayın!
Yorumlar
119 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.