İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞŞŞEM YÜZ HATINA SAHİP EGZOTİK SHORTHAİR YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11696
İlan Tarihi 3 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanımıza hoş geldiniz! Yavrumuz tamamen seçkin bir kedi ırkı olan safkan kedi ırklar derneği (WACC) tarafından seçilmiştir. Tüm fotoğraflar, bize aittir ve kendi çekimimizdir. Mağazamızda mevcut olan yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır. Tercih ettiğiniz yavruyu Veterinary Kliniği kontrolünde beğenip alabilirsiniz. Minimum 30 yavru mağazalarımızda hazır bulunmaktadır. İstanbul Ataşehir ve Afyonkarahisar'da mağazalarımız bulunmaktadır. Yavrularımızın tüm kontrolleri, uzman veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Yasal işletmemiz bünyesinde veteriner kliniği ve pet shop mağazaları bulunmaktadır. Yavru alım satımı yapmıyoruz ve tüm evraklarımız mevcuttur. Sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. Tüm yavrularımız, veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir. Anne ve babaları yavrumuzun tamamına aittir. Dışarıdan yavru alımı yoktur. İç ve dış parazitleri yapılmıştır. Avrupa Birliği uyumlu pet pasaportu ile birlikte teslim edilirler. Kuru mama yemeye başlamış ve tuvalet eğitimi almışlardır. Güvenli gönderim ile Türkiye'nin her yerine yavru gönderimi sağlamaktayız. Her renk ve cinsten yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Tek işimiz, yavrularımızın sağlıklı bir şekilde sahiplendirilmesidir.
Yorumlar
212 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.