İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞEM MORKİE YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 18926
İlan Tarihi 4 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
Tüm resimlerimiz gerçek yavrumuzun fotoğraflarıdır ve kesinlikle temsili resim kullanılmamaktadır. İç ve Dış Parazit aşıları ve Puppies DP ve Puppies Korona dahil tüm aşı uygulamaları Veteriner Hekimlerimiz tarafından zamanında yapılmıştır. Yavrularımızın safkan olduğunu ve ırk garantili olarak satışa sunulduğunu belirtmek isteriz. Yavrularımızın Parazit tedavileri ve ilk aşılamaları tamamlanarak 1 haftalık karantina süreci geçtikten sonra sıkıntısız bir şekilde yeni evlerine gönderileceklerdir. Satış sonrasında beslenme ve bakım konularında yardım için 7/24 destek sağlıyoruz. Türkiye'nin her yerine garantili gönderim yapabiliyoruz ve aşı karnesiyle birlikte gönderim gerçekleştirmekteyiz. Gönderim ücreti tarafımızdan karşılanmaktadır. Üretim çiftliğimizden ve mağazamızdan faydalanmak için 18 parça malzeme kampanyamızı kaçırmayın. 1)-3 kg profesyonel yavru maması, 2)-çelik mama kabı, 3)-çelik su kabı, 4)-tasma, 5)-vitamin, 6)-çiş eğitim damlası, 7)-kemik(diş sağlığı için), 8)-pro. Yavru şampuanı, 9)-kuru şampuan, 10)-tarak, 11)-tasma aksesuarları, 12)-taşıma boxı, 13)-konserve mama(2 adet), 14)-yavru köpek yatağı, 15)-oyuncak, 16)-mama ölçü kabı, 17)-ödül bisküvisi(eğitim için), 18)-yaş yavru maması. Bu kampanya sadece müşterilerimize özeldir. Türkiye'nin bazı şehirlerinde elden teslimat yapmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Yorumlar
203 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.