İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞEM JAPON AKİTA INU YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23639
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Sevgili Hayvanseverler,\nBir yavru köpek sahiplenmek, ortalama 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir üyesi olacak bir sorumluluğu gerektirir. Bu nedenle, köpeğin fiyatına değil, gerçek bir köpek ırkına sahip olup olmadığına önem vermelisiniz. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun değilse, en ucuzunu aramak yerine gerçek bir köpek arayışınızda size yardımcı olabileceğimizi unutmayın.\nKöpek sahiplendirirken karşınıza çıkabilecek sahtekarlık tehlikelerini önlemek için, özellikle köpeğinizin sağlık durumu hakkında size eksiksiz bilgi vereceğini ve aşı takvimi hakkında sizi sürekli bilgilendireceğini söyleyen satıcılara dikkat etmelisiniz. Köpeğinize sahip olduktan sonra, onun gençlik hastalıkları veya kanlı ishal gibi hastalıklarından dolayı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.\nBizler gerçek özellikleriyle birlikte saf kan ırklarının yavrularını arayışı içinde olan herkesi destekliyoruz. Bursa, İzmir ve Denizli'deki köpek satıcılardan daha yüksek fiyatlar sunsak da, yavru köpeklerimiz FCI SCR ve Fédération Cynologique Internationale'e kayıtlıdır. Tüm yavrularımız yurt dışından getirilmekte ve sağlık karnesi ve AB pasaportu ile teslim edilmektedirler. Yavrularımız, anne sütlerini aldıktan 45 gün sonra, 15 günlük karantina sürecinin ardından teslim edilmektedir. Kan ve dışkı testleri yapılmıştır ve İstanbul'daki müşterilerimiz veteriner hekimlerden onay almak istediklerinde, onay aldıktan sonra ödeme yapabilirler.\nUzman ekibimiz ve hızlı teslimat seçeneklerimiz sayesinde Türkiye ve AB ülkelerine hızlı bir şekilde teslimat yapılırken, İstanbul dışındaki müşterilerimize ödeme yapabilecekleri bir pet nakil servisi sunuyoruz.\nBütün yavrularımız için ırk garantisi sunuyoruz ve isteğe bağlı olarak FCI EXPORT SCR'li köpek yavruları da temin edebiliriz. Ayrıca, pansiyon ve kuaför hizmetlerimiz de mevcuttur.\nTüm şart ve koşullarımızı yerine getirdiğiniz takdirde, istediğiniz yavru köpeği sahiplenmek için lütfen bizimle iletişime geçin. Yavrularımız, Bulgaristan, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Rusya, Gürcistan, İtalya ve Polonya'dan ithal edilmektedir.\nSevgili hayvanseverler, sorularınızı yanıtlamak için her zaman buradayız!
Yorumlar
73 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.