İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23121
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Bu köpeklerin gerçek, güncel resimleri, fotoğraf stüdyosunda değil çekilmiştir. İşletmemiz Bakırköy'de yer almaktadır ve tüm yasal izinlere sahiptir. Bu sevimli yavrumuz insanlarla olumlu bir iletişim kurar ve birçok köpek cinsiyle anlaşabilir. Köpeğimiz tüy dökmeyen ve gereksiz havlama sorunu yaşatmayan bir özelliktedir. Aile içinde rahatlıkla bakılabilir ve çocuklarla son derece uyumlu olmasıyla dikkat çeker. Köpeğimiz anne sütünden yeterli seviyede beslendi ve artık kuru mama yemektedir. Köpeğimiz iç ve dış parazitlere karşı aşılanmıştır ve ayrıca ilk koruma aşıları yanı sıra 5'li karma aşısı da veteriner hekim tarafından uygulanmıştır. [NOT] AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN SESLİ İLETİŞİME GEÇİN. YAZILI MESAJLARA CEVAP VEREMEYEBİLİRİZ. İSTANBUL PETSHOP BAKIRKÖY
Yorumlar
34 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.