İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Maltipoo oğlumuz tango

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 13997
İlan Tarihi 29 Mayıs 2023
Yaşı 11 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, sahiplenmek istediğiniz herhangi bir yavru, hayatınızın bir parçası olacak ve size ve ailenize yaklaşık 12 yıl hizmet edecektir. Ancak, bir köpeği sahiplenirken, sadece maddi değerine odaklanmak yerine, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyıp taşımadığına dikkat etmelisiniz. Bazı durumlarda, bütçeler köpek sahiplenmeye uygun olmayabilir. Ne yazık ki, eğer aramaya devam ederseniz, aslında gerçek bir köpek olmayan bir yavru almaya karar verebilirsiniz. Bunu engellemek için, köpeği size verene kadar her şeyi net bir şekilde öğrenin. Bazı insanlar size köpeği vermeden önce harika bir hikaye anlatacaklar ve hatta aşı günlerine kadar takip edeceklerdir. Ancak, köpeğiniz geldikten kısa bir süre sonra, gençlik hastalığı gibi ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Bu durumda, sahibi olduğunuz kişilerin gerçek niyetlerinin karakterlerinden çok uzak olduğunu anlayacaksınız. Bizimle köpek sahiplenip, sahiplenmemeniz fark etmez. Bütün sorularınızı cevaplamaya hazırız. Gerçek özellikleriyle bir
Yorumlar
131 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.