İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Maltipoo 60 Günlük Yavrular. Baba Poodle Anne Maltipoo'dur.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21276
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Orijinal Maltipo yavrularımız, baba Poodle ve anne Maltipoo tarafından ev ortamında yetiştirilmiştir. Bu yavrular, ticari amaçla yapılmadı ve ilk ve son yavrularımızdır. Anne ve baba kısırlaştırılacaktır, bu nedenle çok özel bir Maltipo yavrusuna sahip olacaksınız. Çiş eğitimleri tamamlanmıştır. Tüy yapısı mükemmel olan bu yavrular, podlee babasının kalitesinden faydalanmaktadırlar. Elit kategoride olan anne ve babadan özel orijinal Maltipo yavrularına sahibiz. Merdiven altı sektöründeki sağlıksız işletmelerdeki yavrulardan uzak durun. Yavrularımız kesinlikle büyümez, tüy dökmez, anti-alerjik türlerdir. Yavrularımız 60 günlük, kuru ve ıslak mamaya yemeklerini yemektedirler. Çişlerini beyaz ev bezi kullanarak yapmaktadırlar. Evde rahatlıkla kalabilirler, erkek ve dişi yavrularımız mevcuttur. Veteriner kontrolünde sağlıklı ve tüm aşıları yapılmışlardır. Video veya fotoğraf isterseniz gönderebilirim. Lütfen yavrularımızı sahiplenmek için gelip görün. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yorumlar
49 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.