İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Koca Kafa Rotlar Yuvadan Ayrilmaya Hazir !!!!!

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32430
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Tüm yavrularımız, günü sağlık kontrolleri ve sağlık kontrollerinden geçirilerek sağlıklı oldukları doğrulandı. Anne ve babaları bize ait olan yavruların canlı olarak görüntülü görüşmesini yaparak görebilirsiniz. Türkiye geneline gönderim imkanımız mevcut olmakla birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir için kapıda ödeme seçeneği de sunmaktayız. İlanımızda yer alan yavrular temsili değil, gerçek yavrularımıza aittir. Fotoğrafta görülen yetişkin köpek, yavruların babasıdır ve Armagedon adlı dünya şampiyonunun torunudur. İsteyenlerin babaya ait sağlık belgesini gösterme imkanı da vardır. Daha detaylı bilgi ve iletişim için lütfen WhatsApp üzerinden iletişime geçiniz!
Yorumlar
37 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.