İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Kırmızı Toy Poodle Yavruları -- 3.5 kg, annesi ev köpeğimiz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 29682
İlan Tarihi 27 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her Ä°kiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
8 Eylül 2022 tarihinde evimizin köpeği olan anne yavru dünyaya getirdi. 3 erkek ve 2 dişi yavrumuz var. Şu anda 5 haftalık olan yavrularımızı, 7 haftalık olduklarında yeni ailelerine teslim edeceğiz. Anne yavrumuz, 2 yaşında ve 3.5 kg ağırlığında ev köpeğimizdir. Babası, anneyle aynı renkte olan 3 kiloluk bir erkek toy poodle. Yavrularımızın aşıları tamamlanmış ve sağlık kontrolleri yapılmıştır. İlginiz varsa lütfen telefonla sorularınızı iletebilir ve daha fazla fotoğraf gönderilebilir. Şu anda Bodrum'da olmamıza rağmen, yavrularımızın yeni evlerine seyahat etmeye hazır hale geldiklerinde İstanbul'a gitmeyi planlıyoruz.
Yorumlar
153 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.