İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Japon Akita İnu Yavruları SATILIK

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 13242
İlan Tarihi 20 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Sevgili Hayvansever, hoş geldiniz! Bir yavru sahiplenmek, sizin ve ailenizin geleceği için büyük bir sorumluluktur. Aldığınız yavru hayvan, yaklaşık 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacaktır. Ancak, alınabilecek sahte köpeklerden uzak durmanız önemlidir. Bu nedenle, köpeğinizi alırken sadece fiyatına odaklanmayın, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan olup olmadığına dikkat edin. Eğer bütçeniz yeterli değilse, en ucuzunu aramak yerine, gerçek bir köpek sahiplenmenizi öneririz. Aksi takdirde yavru köpeğiniz hastalıklar nedeniyle ölebilir ve sorunlu bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bizler gerçek özellikleri taşıyan, saf kan köpeklerin satıcısıyız ve her zaman en kaliteli yavruları sunarız. Bizimle her konuda iletişime geçebilirsiniz. Yavrularımız yurt dışı üretimden olup, isteğe göre sağlık karnesi ve AB pasaportu ile teslim edilirler. Yavrular, anne sütü aldıktan sonra 45 gün sonra satışa hazır hale gelirler. Kan ve dışkı testleri yapılmış ve yavrularımızın tüm sağlık durumları kontrol edilmiştir. Ayrıca, isteyenler İstanbul dışındaki müşterilerimiz pet nakil servisimiz ile ödeme yaparak teslim alabilirler. Satılan her yavrunun ırk garantisi bulunmaktadır. Eğer yarışmalara katılmak isteyenler varsa, Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrularımız tercih edilmektedir. Fiyatlarımız Bursa, İzmir ve Denizli ilindeki köpek fiyatlarından daha yüksek olabilir ancak her zaman en kaliteli, ırk özelliklerini taşıyan yavrularımızı sunuyoruz. Yavrularımız Bulgaristan, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Rusya, Gürcistan, İtalya ve Polonya'dan ithal edilmektedir. Sevgili hayvansever, ihtiyacınız olan tüm bilgileri bizimle paylaşabilirsiniz. Hemen bizi arayın ve aradığınız kaliteli yavruyu bulun!
Yorumlar
383 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.