İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Gerçek Safkan, Oyuncu ve Arkadaş

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 18950
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 4 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Gerçek safkan Alman Çoban kurt köpeğimizin adı ZEYTİN. Oldukça akıllı, sevecen ve oyuncu olmasının yanında, koruma instinkti de gelişmiştir. Tuvalet eğitimi tamamlanmıştır ve sadece çıkarttığı bezin üzerinde işini yapmaktadır. Belirli komutları yerine getirebilmektedir. Aşıları düzenli olarak yapılmaktadır ve kuru mama ile beslenmektedir. Arada bir tavuk göğsü gibi ödül mamaları verilmektedir. Sabahları yüzünüzü yalayarak sizi uyandırır ve mama ya da su ihtiyacı olduğunda sizi yanında götürerek bekler. Sosyalleştirilmesi devam etmektedir. Henüz diğer hayvanların zararlı olabileceğinin farkında değil, ama diğer hayvanlara zarar vermez. Oyuncaklarını çok sevmekte ve top oynamaktan hoşlanmaktadır. Yakından tanıdıkça daha çok seveceğiniz harika bir dost. Yalnızlık sevmez ve ilgi gösterildiğinde mutlu olur. Kısacası, ZEYTİN harika bir köpektir.
Yorumlar
41 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.