İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

DÜNYANIN EN ZEKİ KÖPEKLERİ SEÇİLEN 2. IRK TOY POODLE BEBEKLER

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 18557
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
TOY POODLE BEBEKLER, hipoalerjenik tüy yapısı sayesinde tüy dökmeyen ve köpek alerjisine sahip olanların da evde besleyebileceği tek ırk olarak bilinmektedir. Ayrıca zekasıyla da dünyanın en zeki ikinci köpek ırkı olarak seçilmiştir. Sizi her zaman hayrete düşürecek olan zeka seviyeleri sayesinde birbirinden farklı şeyleri öğrendiklerini gözlemleyebilirsiniz. Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı köpek üretim evimizden, ırk ve sağlık garantili yavrularımızı edinebilirsiniz. Tüm kontrolleri ve aşıları yapılmış olan yavrularımız, seyahat çantası ve karnesi ile birlikte sorunsuz bir şekilde her ile gönderilebilir. Sahiplenmeden önce ve sonrasında da her türlü desteği sunmaktan memnuniyet duyacağız. Sağlıklı ve mutlu bir hayat için siz de bir TOY POODLE edinebilirsiniz.
Yorumlar
40 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.