İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

COCKAPOO ÖZEL IRK ( TOY POODLE ÜRETİMİ )

Görüşülür
İlan No 14415
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Anneleriyle birlikte ev ortamında sağlıklı, sevecen ve oldukça oyun sever cockapoo (oyuncak poodle) köpek yavrularımız için bize ulaşabilirsiniz. COCKAPOO ÖZELLİKLERİ: Yoğun bir tüy dökmezler. Harika bir aile arkadaşıdırlar ve evcil hayvan olmaktan ziyade bir birey olarak kendilerini görürler. Bu, onların ne kadar uygun bir evcil köpek olduğunu gösterir. Bu köpeklerin sesi çok güzeldir ve genellikle ABD'nin güzellik yarışmalarında yer alırlar. Koku alma duyuları oldukça gelişmiştir ve avcı özelliklerine sahiptirler. Harika ve disiplinli bir şekilde eğitilebilirler. Eğitimde yeterli süre tanındığında, çok başarılı işler çıkarabilirler.
Yorumlar
83 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.