İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

A Şecereli Yavrular KİF Ödüllü Rottweiler Yavru SCR'li

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32013
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Yok
Köpek üretim sürecimizde, seçtiğimiz uygun kan hattına sahip köpeklerimizi özenle eşleştiriyoruz. İlk olarak, köpek ırkları federasyonuna bağlı Rottweiler Derneği'ne eşleşme onayımızı sunarak eşleşme sürecine başlıyoruz. Bu sunumda, anne baba aday köpeklerimizin şecerelerini, daha önce katıldıkları mükemmel yarışmaların değerlendirme belgelerini ve veterinerlik fakültelerinde alınmış kalça filmini uygunluk raporu ile birlikte sunuyoruz. Doğum onayının ardından doğumu bekliyoruz ve rezervasyon sonrası WhatsApp hattımız ile günlük doğum sürecini takip edebilir, doğum ile ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Yavrular doğduktan sonra en az 65 gün boyunca bizimle kalıyor ve bu süre zarfında federasyona kayıt işlemleri, Tarım Bakanlığı'nın alt yapısı olan Petvet sistemine kaydı ve çip takılması başta olmak üzere, yavrunun sağlıklı ve bağışıklığı güçlü bir yavru olması için iç ve dış parazitleri ile ilgili tedavi ve ilk iki aşılaması DP Puppy ile yapılıyor. Karma aşısı da yapıldıktan sonra size teslim ediliyor. Teslimat sırasında şecere belgesi varsa teslim edilir, yoksa kargo ile gönderilir. Biz elden teslim etmeyi tercih ediyoruz ama gönderilmesi gerekiyorsa sadece Pet Taksi kullanıyor ve transfer ücretini önceden alıcımıza bildiriyoruz.\nErkek köpek (baba) Booker Hause of Altan'un KIF-ROTT-1460 numaralı şampiyon babası Doctor Timi-Tor ve KIF-ROTT-1350 numaralı şampiyon annesi Alexia House of Altan'dır. Hem baba hem de anne köpeklerimiz ödüllüdür ve Rottweiler Irk Derneği'nin IV Cumhuriyet Kupası dahil birçok yarışmada başarılı olmuşlardır. Vom Hause Neopolis, Türk Patent Kurumu tarafından onaylanmış bir markadır.
Yorumlar
61 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.