İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

4.5 AYLIK SEVİMLİ ERKEK TOY POODLE YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 29314
İlan Tarihi 4 Haziran 2023
Yaşı 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
YAVRU PATİLER'den doğal kırmızı renkte ve muhteşem güzellikte RED TOY POODLE yavrusu! Toy Poodle yavruları tüy dökmez ve tüy alerjisi yapmaz özelliklere sahip oldukları için 12-16 yıl arasında yaşayabilirler. Bu yavrular, çok kilo almaz ve firmamız tarafından 7 günlük sağlık garantisi ile yeni sahiplerini bekler. Ayrıca yavrunun; günü gelen tüm aşıları yapılmış, tuvalet eğitimi verilmiş, TC Pasaportu ve karnesi mevcut, yeni yasa gereği Mikroçipleri takılmış ve yazılı İrk garantisi verilmiştir. Yer: İstanbul, Tuzla İlçesi. İstanbul içine ücretsiz teslimat, İstanbul dışına ise THY ile gönderim imkânı mevcuttur. Sahiplendirildikten sonra 7/24 ücretsiz destek sağlıyoruz.
Yorumlar
369 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.