İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

2 Aylık Erkek Toy Poodle Wc eğitimli

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 20521
İlan Tarihi 26 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhaba, ailevi sebeplerden dolayı yeni sahiplendiğimiz yavrumuza sevgi dolu bir yuva arıyoruz. Üretici veya petshop değiliz. Sadece 2 gündür evimizde ve sağlık sorunu yok, iç ve dış parazitleri yapıldı. Henüz aşılama işlemi yapılmadı. Ebeveynlerinin fotoğrafları ve videoları mevcuttur, ilgilenenlere gösterebiliriz. 5 kardeşten biridir ve kırma değildir. 2 aylik olduğu için sizinle rahatlıkla kaynaşacaktır. Toy poodle cinsi köpeklerin akıllı, tüy dökmez ve kokusu yoktur, özellikle apartman yaşamı için uygun bir ırktır. Biz de bu yüzden sahiplenmiştik ve şimdi gerçekten iyi bir aileye teslim etmek istiyoruz. Yatağı ve oyuncakları da verilecektir, zaten onlarla kaynaştı. Ekstra olarak kullandığı mama, tarak, kuru şampuan, çiş pedleri de verilecektir. Mama ve su kabı ile alan belirleyici çiti de isteyene verilecektir. Her şeyi detaylıca anlatmaya çalıştım, iletişim için WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.
Yorumlar
290 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.