İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

0 numara tiny ırk ve cinsli toy poodle Erkek

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21195
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Yok
Türkiye'de nadir bulunan mini boy dark red renkli oyuncak poodle yavrusu aranıyor! Bu sevimli yavru, özel anne baba köpeklerinden doğmuş ve Türkiye'de yetişen poodlelarla çiftleştirilmemiştir. Yavrunun resimleri mevcut ve flaşlı/flaşsız fotoğrafları da bulunuyor. Anne ve baba köpekler kavanoz büyüklüğünde ve özel çiftlikten getirtilmiştir. Ben havuzlu bir evde oturuyorum ve önceki köpeğim havuza düşünce, yerini bu tatlı yavru aldı. Ancak, yavru çok küçük geldiği için satılık kendisini bulunuyor. Yavru 60 günlük ve özel yurt dışı pasaportu mevcut. Yavru ile birlikte taşıma çantası ve mama da verilecektir. Eğer ayrı ayrı satın almaya kalksanız, en az 2000 TL tutacaktır.
Yorumlar
47 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.