İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Yavru Patiler Farkı ile

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14364
İlan Tarihi 29 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrupatiler Ailesi olarak, uzun yıllardır pomeranian ırkını hayvan sever dostlarımızla buluşturuyoruz. Tüm yavru ve yetişkinlerimiz, anlaşmalı veterinerlerimiz tarafından sağlık kontrollerinin tamamına tabi tutuluyor. Yavrularımızın tüm aşıları lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Belgeli pasaportlu olarak teslimat yapıyoruz. Sahiplendirdiğimiz yavrularımızın sonrasında 7/24 ücretsiz destek ve danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. İstanbul içinde, aynı gün kapıda ödeme ve şehir dışına aynı gün Thy hayvantaşımacılığı servisi ile teslimat yapıyoruz. Güncel yavrularımız hakkında detaylı bilgi için istediğiniz zaman bizimle WhattsApp veya arayarak iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
127 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.