İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

VETERİNER HEKİMDEN BRİTİSH/SCOTİSH YAVRULAR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25360
İlan Tarihi 2 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Veteriner hekimimizin garantisinde gerçekleşen ırk aşıları, seri numaralarıyla birlikte teslim edilecektir. Karneleri tam ve aşıları yapılmış 2-2.5 aylık dişi ve erkek, tuvalet eğitimli yavrularımız mevcuttur. Hangi cins için müşterilerimize bilgilendirme yapacağımız, tasdikleri belirlendiğinde belirtilecektir. Safkan skotish ve british cinsi yavrularımızı, kullandığımız kuru ve yaş mamalarımızla birlikte teslim ediyoruz. Ayrıca, bizimle aynı şekilde bakım ve ilgi göstererek yavrularımızı büyütmek isteyen bilinçli ailelere teslim ediyoruz. Aşıları yapılmamış, dengesiz ve yetersiz bakım görmüş yavrularda solunum yolu enfeksiyonları, bulaşıcı hastalıklar, 1 yaşından sonra böbrek hastalıkları ve eklem rahatsızlıkları meydana gelebilir. Bu nedenle, yavrularımızın bilinçli bir şekilde yetiştirilmesi çok önemlidir. Yoğunluk nedeniyle iletişim numaramızdan öncelikle WhatsApp aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. Her ilçeye teslimat imkanımız mevcuttur.
Yorumlar
168 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.