İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Toy Poodle Safkan Brown Yavru Oğlumuz Kereviz / Yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17527
İlan Tarihi 22 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
@yavrupatiler a Hoşgeldiniz! TOY POODLE ırkı, antibakteriyel dökülmeyen tüy yapısına sahip olup, en oyuncu, en uyumlu, en pozitif özelliklere sahiptir. Havlama ve ısırma gibi huyu bulunmayan bu ırk, çocuklar ve diğer canlılarla en iyi şekilde anlaşır. Bakımı kolay ve herkesle iyi geçinir. Ayrıca, en küçük ırklar arasında yer alır. Tüm yavrularımız pasaportlu ve ilk aşıları lisanslı veteriner hekimlerimizce yapılmıştır. Ayrıca, başlangıç tuvalet eğitimi de verilmiştir. Kırma pomeranianlar veya spitzler ucuz fiyatlara bulunabilir ancak safkan Pomeranian olduğunu iddia eden satıcılarla ilgili dikkatli olunmalı, referansları kontrol edilmeli. Yavrupatiler olarak, yaklaşık 60 bin takipçimiz ve 12.500'den fazla sahiplendirme ile doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirerek güveni kazandık. Referanslarımız ile güvenimizi görebilirsiniz. Şehir dışı mesafeler için THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı yaparak, sağlıklı ve güvenilir bir şekilde teslim ediyoruz. Teslim sonrası da iletişim halinde kalıp, durum kontrolü yapıyoruz. Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Hayat Kısa Köpeğine Sarıl! #yavrupatiler #toypoodle #köpeksahiplendirme #hayvansever
Yorumlar
111 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.