İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Süper Kalite Blue British Shorthair (Ashley) Kızımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 22419
İlan Tarihi 29 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Kedilerin üretimi için dayanıklılık testine tabi tutulabilecek bir canlı türü değildir. Kafes ya da çiftlik koşullarında üretilen kediler, zayıf, stresli ve bağışıklık sistemi düşük olabilirler. Ayrıca bir kedinin maliyeti, sağlığı ve yaşam koşulları ile doğru orantılıdır. Eğer kedi sahibi olmaya karar verdiniz ve buradaysanız, bir çok alanda kararsızlık yaşayabilirsiniz, özellikle fiyat konusu. Ancak, bir canlıya 15-20 yıl dostluk edecek olmanın sorumluluğu altına giriyorsunuz ve sağlık sorunlarının ortaya çıkışı, bugün verdiğiniz bir karara bağlı olabilir. Eğer bir kedi sahibi olmak istiyorsanız ve internette fiyatları karşılaştırıyorsanız, hayvanınızın geleceğini riske atmış oluyorsunuz. Evde bir aile üyesi olarak yetiştireceğiniz bir canlı için yavruyken yatırım yapmak, uzun yıllar boyunca sizi mutlu edecektir. Bir kedi sahibi olmasanız bile, bizimle iletişime geçerek, uzman arkadaşlarımızdan ücretsiz bilgi alabilirsiniz ve doğru karar vermenize yardımcı olabilirsiniz. Wunder Pet Club olarak, 2000'den fazla yavruyu sevdikleri yeni yuvalarına kavuşturduk. Bu konuda kazandığımız tecrübe ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. Yavrularımız, kafes ya da benzeri ortamlarda üretilen kediler değildir. Aile ortamında, sevgi dolu bir ortamda, doğumdan itibaren bizim kontrolümüzde yetiştirilen kedilerin yavrularıdır. Tüm süreçler takip edilerek yavruların sütten kesildikten sonra veterinerimiz tarafından kan, idrar ve dışkı testleri yapılır. İç ve dış parazit uygulamaları tamamlanarak, karne geçiş işlemleri tamamlanır ve aşılarını yapan veterinerimiz tarafından kontrol edilerek sizlere teslim edilir. İşlem sonrasında da, yavrularımızın sağlığı takip edilir ve herhangi bir sorun olduğunda anlaşmalı veterinerimiz tarafından takip edilir. Yavrularımız hiçbir zaman bir kafese konulmazlar ve anne altından doğrudan eve teslim edilirler. Bu sayede, sosyal, sevimli, oyuncu ve sağlıklı yavrulara sahip olursunuz. Yavrularımızın tamamı tuvalet eğitimi ve mamaya alıştırma işlemleri tamamlanmış ve anne sütüyle de beslenmiştir. *** ISTANBUL İÇİNDE YAVRULARIMIZI AYNI GÜN TESLİM EDİYORUZ. İSTANBUL DIŞINDA GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE AYNI GÜN GÖNDERİM YAPIYORUZ. ***
Yorumlar
77 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.