İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SHOW KALİTEDE DİŞİ POMERANİAN YAVRUSU

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31944
İlan Tarihi 28 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
12-16 yıl yaşam süreleriyle göz kamaştıran yavrularımız, muhteşem güzellikleriyle göz alıyor. Tüy dökümleri oldukça az olan, hızla kilo almayan bu yavrularımız, 7 günlük sağlık garantisiyle yeni sahiplerini bekliyor. Ayrıca yavrularımızın günü gelen bütün aşıları yapılmış, tuvalet başlangıç eğitimleri verilmiş, TC Pasaportu ve karneleri mevcuttur. Ayrıca yasal düzenlemelere uygun olarak mikroçipleri de takılmıştır. Sağlıklı ırk yavrularımızı sahiplenirseniz, yazılı ırk garantisi de sunuyoruz. Yavrularımız İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer almaktadır ve İstanbul içine ücretsiz teslimat hizmetimiz de mevcuttur. İstanbul dışına THY ile gönderim de sağlıyoruz. Sahiplendikten sonra ise bakım ve beslenme konularında 7/24 ücretsiz destek veriyoruz.
Yorumlar
79 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.