İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli Rottweiler yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21951
İlan Tarihi 27 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Değerli hayvansever, bir yavru köpeği sahiplenmek istediğinizde onun bir ailenin parçası olacağını ve yaklaşık 12 yıl boyunca sizinle kalacağını unutmayın. Köpeğinizin ırkının özelliklerine odaklanın ve sadece fiyatına değil gerçek bir köpek olup olmadığına dikkat edin. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun değilse, arayışınız köpeğin gerçek özelliklerine uygun olmasına odaklanarak devam etmelisiniz. Aksi takdirde gerçek bir köpek olmaktan çıkan yavrulara sahip olabilirsiniz. Satıcılara dikkat etmelisiniz, onlar size yavruları olabildiğince iyi bir şekilde pazarlarlar ama sonrasında hastalıklardan dolayı kaybedebilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek gerçek özellikleri taşıyan safkan köpekler ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli illerinde yetiştirilen köpekleri karşılaştırmayın. Yarışmalara katılmak isteyenler tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavruları tercih edebilirler. Tüm yavrularımız yurt dışından ithal edilmektedir ve sağlık karnesi ve isteğe bağlı AB pasaportu ile birlikte teslim edilmektedir. Yavrular, 45 gün anne sütü aldıktan sonra karantina süresi bitmiş bir şekilde teslim edilirler. Tüm yavruların kan ve dışkı testi yapılır. İstanbul'da yaşayan hayvanseverler, veteriner kontrolünden sonra yavruları evlerine alabilirler. Uzman ekibimiz ve çeşitli transfer seçeneklerimizle Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapıyoruz. İstanbul dışındaki müşterilerimiz, pet nakliye hizmetimizden faydalanabilir. İsteyen İstanbul residentleri kapıda teslimat seçeneğinden yararlanabilirler. Özel siparişler için en fazla 10 iş günü beklemeniz gerekebilir. Tüm yavruların ırk garantisi vardır. Ayrıca, FCI EXPORT SCR'li yavrular da temin edilebilir. Tüm yavrularımız Rusya ve Uzakdoğu'dan ithal edilir. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
Yorumlar
293 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.