İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan Secereli Akita Yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15311
İlan Tarihi 28 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Akita Inu yavrularımız American Kennel Club (AKC) kayıtlıdır ve mikro çipler takılmıştır. Günü gelen aşılarını yaptırdığımız yavrularımız sağlık, irk ve çiftlik garantisi altındadır. Gönderimlerimiz, sözle değil belgeleriyle desteklenmiştir. Yakın şehirlere kendi aracımızla, daha uzak şehirlere ise otobüs ya da THY canlı hayvan kargosu ile faturası kesilerek, sigortalı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bizim tek amacımız, sektörde Türkiye'nin bir numaralı canlı hayvan üretim çiftliği olmak ve hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi haline gelmektedir. Eğer detaylı bilgi ya da uzman tavsiyeleri almak isterseniz, web adresimizdeki bilgilerden yararlanabilir veya müşteri temsilcilerimize danışabilirsiniz. Tercihiniz için teşekkür ederiz.
Yorumlar
252 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.