İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan rottweiler yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21719
İlan Tarihi 1 Haziran 2023
Yaşı 5 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhaba sevgili hayvan sever, sahiplenmek istediğiniz yavru köpeğin sizinle ve ailenizle birlikte ortalama 12 yıl geçireceğini unutmayın. Köpeğinizi sahiplenirken değeri değil, gerçek bir köpek ırkının özelliklerine sahip olup olmadığına odaklanın. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun değilse, aramaya devam ettiğiniz sürece istediğiniz yavru gerçek bir köpek olmaktan çıkabilir ve sonunda istemediğiniz bir yavru sahiplenmiş olursunuz. Verilen köpek hakkında her şeyi tozpembe bir şekilde anlatan ve hatta aşı günlerine kadar takip edeceğini söyleyen kişilere dikkat edin. Köpeğiniz kanlı ishal, gençlik hastalığı vb. hastalıklardan dolayı öldükten sonra, gerçek niyetlerinin bu olmadığını anlayacaksınız ve karşınızda muhatap bulamayacaksınız. Bizden satın almanız gerekmez, ancak tüm sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyarız. Safkan köpekler arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Lütfen BURSA, İZMİR veya DENİZLİ'de üretilen köpeklerle kıyaslamayın. Yarışmalara katılmak isteyenler tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrular temin edebilir. Yurt dışından ithal ettiğimiz yavrularımız istediğiniz zaman sağlık karnesi ve AB pasaportuyla teslim edilir. Yavrularımız 45 gün anne sütü aldıktan sonra, 15 günlük karantina sürecini tamamlar ve teslim edilir. Tüm yavruların kan ve dışkı testleri yapılmıştır. İstanbul'daki hayvan severlerimiz kendi veterinerlerine götürerek kontrol ettirebilirler ve sahiplenilebilirler. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimiz sayesinde Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapıyoruz. İstanbul dışındaki hayvan severlerimiz pet nakliye servisimizi kullanabilir ya da kapıda teslim alabilirler. Özel siparişler maksimum 10 iş günü içinde teslim edilir. Tüm yavruların ırk garantisi vardır ve isteğe bağlı olarak FCI EXPORT SCR'li yavrular da temin edilir. Her yavru, yukarıdaki şart ve koşullar dahilinde sahiplenilebilir. Yavrularımız RUSYA ve Uzakdoğu'dan ithal edilir. Detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın!
Yorumlar
541 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.