İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan pug mops yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30001
İlan Tarihi 28 Mayıs 2023
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var

Değerli Hayvansever, Dikkat etmeniz gereken ilk şey, sahiplenmek istediğiniz yavrunun bir köpek ırkına uygun özelliklere sahip olup olmadığıdır, fiyatı değil. Bütçenizin sınırları köpek sahiplenmenize engel olabilir, ancak doğru köpek seçmek için aramanızı sürdürürseniz, gerçek bir köpek ırkı yavrusu sahipleneceksiniz. Elde edeceğiniz köpek, sizi ve ailenizi yaklaşık 12 yıl boyunca mutlu edecektir. Köpek sahiplenmeden önce, köpek uzmanlarına danışarak da görüş alabilirsiniz. Ancak, size köpeği vermeden önce size her şeyin pembe bir tablo da olduğunu ve aşılarıyla birlikte ölümcül hastalıklara karşı takip edilebileceğini söyleyen kişilere dikkat edin. O sevimli kişilerin asıl niyetini gerçekleştirdikten sonra, lanet okumak bile onların peşinde koşmaktan daha etkili olmayabilir. Her türlü sorunuza karşı açığız ve ırk özelliklerine sahip 'safkan' köpek arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Not: Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli illerinden geldiği iddia edilen köpeklerle karşılaştırmayınız. Dikkat: Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavruları tercihen yarışmalara katılmak isteyen hayvan severlere sunmaktayız. Tüm yavrularımız yurt dışından ithal edilmiştir. İstenilen her yavru sağlık karnesi ve opsiyonel olarak AB pasaportu ile sevk edilmektedir. Yavrularımız 45 gün sonrasında teslim edilmekte olup, 15 günlük karantina süreci tamamlanmıştır. Yavrularımızın dışkı ve kan testleri yapılmaktadır. İstanbul'da olan hayvanseverler istediği takdirde kendi veterinleri tarafından onaylanmış bir şekilde evlat edinebilirler. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimiz sayesinde Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat sağlamaktayız. İstanbul dışındaki hayvan severlerimiz de pet nakliye hizmetimizden faydalanabilirler. İstanbul'daki hayvan severler, kapılarında teslim alabilirler. Özel taleplerin belirli bir süre içinde verilmesi koşuluyla sevkiyat hızlı bir şekilde yapılır. Her yavru köpek için ırk garantisi bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak, her ırk için FCI EXPORT SCR'li yavrular da temin edilebilir. Sevgili HAYVANSEVER, her türlü talebinize cevap verebilir ve istediğiniz yavru yukarıdaki şartlarla size teslim edilebilir. Yavrularımız RUSYA ve Uzakdoğu'dan ithal edilmektedir. Ayrıntılı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!!!

Yorumlar
244 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.