İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Safkan Blue British Shorthair Oğlumuz Luigi

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 26178
İlan Tarihi 21 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE SAĞLIKLI YAVRULAR\n\nÜCRETSİZ DEĞİL.\n\nYavrularımız hakkında özel bilgilerimiz:\n\n- Tüm yavrularımızın kuru mama ve tuvalet eğitimleri tamamlanmıştır.\n- Kan ve dışkı testlerinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır ve sürekli veteriner hekim kontrolünde tutulmaktadırlar.\n- İlk veteriner uygulamaları yapılmıştır.\n- AB Pasaportları hazırlanmış ve karnelerine uygulamalar işlenmiştir.\n- Herhangi bir sorunuz ya da başka bir sorununuz olduğunda, yavruyu teslim aldıktan sonra bile bizimle anında iletişime geçebilirsiniz. Hangi mamayı vermeniz gerektiği ya da nasıl bir oyuncak almanız gerektiği gibi sorularınız için bizimle irtibatta kalabilirsiniz.\n\nTeslimat hakkında bilgiler:\n\n- Tüm yavrularımızı İstanbul içinde kendi aracımızla teslim ediyoruz. Böylece kedinizi görerek alabilirsiniz.\n- İstanbul dışına, mesafeye göre otobüs ya da THY Canlı kargo ile gönderim yapıyoruz.\n- İstanbul dışı gönderimler öncesinde otogar ya da havaalanında yavrunuzu ve teslim edeceğimiz firmayı detaylı şekilde gösteren bir görüntülü görüşme ya da anlık video kaydı yapıyoruz. Daha sonra takibini yapabileceğiniz otobüs plakası, şoförün telefon numarası gibi bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıca THY için uçak varış bilgileri içeren teslim fişinin fotoğrafını da paylaşıyoruz.
Yorumlar
82 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.