İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 33898
İlan Tarihi 28 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Sağlık ve ırk garantili Rottweiler yavrularımız büyüme, eğitim ve bakımını üstlendiğimiz Denizli gölge köpek üretim, eğitim ve pansiyon çiftliğimizde sizleri bekliyor. Çiftliğimiz haftanın her günü 09.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açıktır ve 2006 yılından bu yana memnuniyetle hizmet veriyoruz. Ülkemizin her bölgesinde referanslarımız mevcuttur. Yetişkin köpeklerimizin tamamı safkan ve aşıları tamdır. Köpeklerimize sadece kuru mama veriyor ve düzenli aşılarını yapıyoruz. Böylece sağlıklı yavrular sahip olmanızı amaçlıyoruz. Şehir dışından da gelen müşterilerimize yavru ve yetişkin köpeklerimizi canlı olarak izleme imkanı sağlıyoruz. Böylece canlı olarak göreceğiniz yavru köpeğinizi seçebilir ve özenle yetiştirebilirsiniz. Yavrularımızın sağlıklı bir şekilde tüm Türkiye'ye ulaşımını sağlıyoruz. Yavrularımız anne sütü aldıktan en az 60 gün sonra teslimatını gerçekleştiriyoruz ve asla aşısız yavru sahiplenmiyoruz. Bizden yavru sahibi olan müşterilerimize mama, tasma, tarak, şampuan, yatak, oyuncak gibi malzemelerde %40 indirim yapıyoruz. Tüm sorularınız için bekliyoruz.
Yorumlar
284 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.