İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Podlee babadan 2,5 aylık Maltipoo Erkek Yavru

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10784
İlan Tarihi 31 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Podlee babasından F1 show kalitesindeki Maltipoo erkek yavrularımız 2,5 aylık ve aşıları tam olarak yapılmıştır. Çiş eğitimleri de tamamlanmıştır. Detaylı bilgi için lütfen arayınız. Baba Poodle, anne Maltipoo olan yavrularımız orijinal Maltipo cinsi olup show kalitesindedirler. Biz ticari amaçla değil sadece kendi köpeklerimizi çoğaltmak için yavrulatıyoruz. Ayrıca bu ilk ve son yavrularımızdır. Anne ve baba kısırlaştırılacakları için, oldukça özel yavrulara sahip olacaksınız. Muhteşem tüy yapısı olan podlee babası bulunmaz kalitededir. Yavrularımızın eğitimleri tamamlanmıştır ve ciplidirler. Anne ve babadan özel orijinal Maltipo yavruları elit kategoride olup ev ortamında yaşayan, sağlıksız işletmeler değillerdir. Yavrularımız anti alerjik özelliktedirler ve kesinlikle büyümezler veya tüy dökmezler. 2,5 aylık bebeklerimiz, kuru ve ıslak mamaya geçmeye başlamışlardır ve Royal Canin Starter Mother&Baby Dog mini mama ile beslenmektedirler. Tuvaletlerini ev tipi beyaz bezlere yapmaktadırlar ve yalnız kalmaya alışkın, rahat bir ırktır. Veteriner kontrolünde sağlıklı bebeklerdir ve parazit ve aşıları yapılmıştır. Fotoğraf ve video istenirse gönderilecektir. Lütfen yavrularımızı gelip görerek sahipleniniz. Bütün petlerimiz, sadece mal değil, ayrıca çok özel canlılar ve onlara sevgi ile davranılması gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Yavrularımız safkan ve ırk garantilidir ve ev ortamında büyütülmektedirler. Ayrıca, erkek ve dişi yavrularımız mevcuttur. Detaylı bilgi için lütfen arayınız.
Yorumlar
124 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.