İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

persian iran dollface tortie tabby - rezerveve açık

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11331
İlan Tarihi 29 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Detaylı bilgi için lütfen arayın. Tüm sağlık kontrolleri tamamlandıktan sonra yeni ailesine teslim edilen yavrularımız, sağlık kimlik pasaportu, cip, federasyon sözleşmeleri ve fatura ile birlikte sunulmaktadır. Kredi kartı ile taksitli ödeme seçeneği de mevcuttur. Diğer yavrularımız için Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz: dream.paws.cattery.istanbul. Yetiştirici ve kedi evi bilgi desteği ile birlikte 7/24 veteriner danışma hizmeti de sunmaktayız. Dream Paws Cattery, WCF (World Cat Federation/Dünya Kedi Federasyonu) ve Miyav/Cins Kedileri Koruma Derneği - Breed Cats Protection Club'a bağlı olan bir cattery ve kedievidir. Kaliteli ve safkan ırk kedi yetiştiriciliği yapmaktayız. Yavrularımız, en yüksek kalitede bakıma ve denetim altına alınmaktadır. Sosyal bir yavru olarak, sizin hayatınıza eşlik edebilmeleri için özel eğitimler almaktadırlar. Yavrularımız anne sütünün yanı sıra en kaliteli yaş ve kuru mamalarla beslenmekte ve veteriner kontrollerinden sonra sağlıklı bir şekilde size teslim edilmektedir.
Yorumlar
137 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.