İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal rottweiler yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19662
İlan Tarihi 28 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Safkan köpek yavrularımız, ırklarının tüm özelliklerini taşımaktadır. Yavrularımızı, isterseniz görüntülü arama yaparak seçebilirsiniz. Uzman veteriner hekimimiz tarafından gözetim altında tutulan yavrularımızın sağlık ve ırk garantisi bulunmaktadır. Aşıları günü geldiği için tamamlanmış olan yavrularımız, 'AŞI KARNELERİ' ile birlikte teslim edilecektir. Siz hayvanseverlere sorunsuz ulaşım garantisi sunarak, Türkiye'nin her yerine anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları ve özel pet taksi ile yavrularımızı bulunduğunuz şehre teslim ediyoruz. Ayrıca, diğer tüm köpek ırkları ile de hizmetinizdeyiz. Yavrularımız ücretsiz değil. Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Yavrularımızın güncel resimleri için telefon veya WhatsApp üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, çiftliğimizde eğitim ve pansiyon hizmetlerimizden 7/24, veteriner desteğiyle yararlanabilirsiniz. Eğitimler, sertifikalı profesyonel eğitmenler tarafından verilmektedir.
Yorumlar
196 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.