İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Orjinal Ayı surat Teddybear Boo Pomeranian oğlumuz BOLÇİ @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 33239
İlan Tarihi 31 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! En küçük ev veya apartmanlara uygun, büyümeyen Pomeranian BOO ırkının yavrularını sizler için sunuyoruz. Ayı suratı, basık burunu, Teddybear ve Teddyface gibi isimleriyle ün yapmış bu yavrularımız, yarışma düzeyinde olan oyunculukları, uyumlu ve pozitif karakterleriyle dikkat çekiyor. Havlama ve ısırma alışkanlıkları olmadığından çocuklar ve diğer canlılarla da rahatlıkla anlaşabilirler. Bakımları son derece kolaydır ve herkesle iyi anlaşırlar. Tüm yavrularımızın karneleri hazırdır, ilk aşıları lisanslı veteriner hekimlerimizce yapılmıştır ve başlangıç tuvalet eğitimleri verilmiştir. Sahiplendirme yaparken, pomeranian ırkını safkan diye tanıtan kişilere dikkat ediniz ve referansları olup olmadığını sorgulayınız. Sizlere 5 yıldır hizmet veren markamız, referansları sayesinde müşterilerine doğru cinsi doğru kişilere sahiplendirdi. Hayvansever köpek dostlarımız, güvenilir yerlerden almalarını öneriyoruz. Tüm değerli müşterilerimizi memnun etmek için ekibimizle her zaman hizmetinizdeyiz. Şehir dışı mesafeler için THY aracılığıyla
Yorumlar
80 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.