İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEŞŞŞEM YÜZ HATINA SAHİP EGZOTİK SHORTHAİR YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15606
İlan Tarihi 22 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÜCRETLİ sahiplendirme ilanı-- YAVRUMUZ FULL SECERİLİDİR. WACC safkan kedi ırklar derneği üyesiyiz. Tüm fotoğraflar kendi çekimimizdir ve günceldir. Mağazalarımızdan birine gelerek veteriner kontrolünde istediğiniz yavruyu teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda minimum 30 yavru bulunuyor. İstanbul/Ataşehir ve Afyonkarahisar'daki mağazalarımızda, veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın kontrolleri yapılır. Yasal bir işletmeyiz, ancak veteriner kliniği ve pet shop mağazalarımız bulunuyor. Yavrularımızda %100 sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. İç ve dış parazit tedavisi yapıldı, Avrupa Birliği uyumlu pet pasaport kimlikleri verilir. Yavrularımız kuru mama yiyebilecek durumda ve tuvalet eğitimli. Yavrularımızın tüm anneleri ve babaları bize ait olduğu için %100 sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. Her renk ve cinsden yavrumuz mevcut, diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderim sağlıyoruz. EK işimiz değil, TEK işimizdir.
Yorumlar
141 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.