İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

MUHTEÅžEM KALÄ°TEDE BRÄ°TÄ°SH SHORTHAÄ°R YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 13481
İlan Tarihi 25 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Tamamen seçkin bir yavru burada! Safkan kediler derneği (WACC) tarafından onaylı ✅ Tüm fotoğraflar bizim ve kendi çekimimizdir. Güncel fotoğraflarımız mağazamızdaki yavruların fotoğraflarıdır.✅ İstediğiniz yavruyu mağazalarımızdan herhangi birinden beğenebilir ve veteriner kliniğinde kontrol edildikten sonra alabilirsiniz (her mağazada en az 30 yavru bulunmaktadır). 1. mağazamız=İstanbul/Şişli 2. mağazamız=Şanlıurfa ✅ Veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın kontrolleri yapılmaktadır.✅ Yasal belgelerimiz tamdır ve veteriner kliniklerimiz ve pet shop mağazalarımız ayrı ayrı hizmet vermektedirler.✅ %100 sağlıklı ve safkan bir yavru kesin garantisidir.✅ Tüm yavrularımız veteriner kontrolünde teslim edilmektedir.✅ Tüm yavrularımızın anne ve babası bizimdir. Sağlık ve ırk garantisi sadece kendi yavrularımız için verilmekte ve başka bir yerden yavru alınmamaktadır.✅ İç ve dış parazitler tedavi edilmiştir.✅ Teslim edildiğinde avrupa birliğine uygun pet pasaport ile birlikte verilmektedir.✅ Kuru mama yemeye başlamışlardır.✅ Tuvalet alışkanlığı kazanmışlardır.✅ Türkiye'nin her yerine güvenli bir şekilde gönderim sağlıyoruz.✅ Her renk ve türden yavrularımız mevcuttur. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 1. mağazamız=İstanbul/Şişli 2. mağazamız=Şanlıurfa
Yorumlar
84 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.