İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Muhteşem güzellikte gri british shorthair yavrumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 10376
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÜCRETLİ sahiplendirme ilanı\n\nTüm fotoğraflar bize ait ve kendi çekimlerimizdir. Fotoğrafların tamamı, güncel mağazamızdaki yavrularımızın fotoğraflarıdır. İstediğiniz yavruyu beğendiğiniz mağazamızdan veteriner kliniği kontrolünde teslim alabilirsiniz. Her mağazamızda en az 30 yavru bulunmaktadır. İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa'daki mağazalarımız sizlere hizmet vermektedir. Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından kontrollü bir şekilde sahiplendirmeler gerçekleştirilmektedir. Yasal bir işletmeyiz fakat tüm evraklarımız mevcuttur. Veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımız bağımsız olarak hizmet vermektedir. Tüm yavrularımızda sağlık ve ırk garantisi sunmaktayız. İç ve dış parazit uygulamaları yapılmıştır. Avrupa Birliği normlarına uygun pet pasaport kimliği ile birlikte teslim etmekteyiz. Yavrularımız kuru mama yemeye başlamış ve tuvalet kumu eğitimini tamamlamıştır. Türkiye'nin her yerine güvenli gönderimler gerçekleştiriyoruz. Her renk ve cinsten yavrularımızın yanı sıra diğer yavrularımız hakkında bilgi almak için WhatsApp hattımızdan iletişime geçebilirsiniz. Bu tek işimizdir.
Yorumlar
134 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.