İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Maltipoo Bebeklerimiz Irk ve Sağlık Garantili

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 26311
İlan Tarihi 1 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Son zamanlarda en popüler olan karışık ırklardan Maltipoo yavrularımız, en küçük boyutlardan birine sahiptir, tüy dökmez ve kokusuzdur. Toy Poodle ırkının tüm özelliklerini taşırlar. Sadece 2-3 kg'a kadar büyüdüklerinde, minik boyutuyla göz kamaştıran güzeller güzeli Maltipoo yavrularımız orijinal ırka sahiptir ve erkek ve dişi olarak mevcuttur. 8 haftalık bebeklerimizin ilk aşıları ve parazit uygulamaları yapılmıştır ve sağlık durumları çok iyidir. Yeni yuvalarına gitmek için WC eğitimi verilmişlerdir. Sevimli, ufak boyutları, ev ortamında bakım için uygundur. Türkiye'nin her yerine gönderim sağlıyoruz.
Yorumlar
127 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.