İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Güzel Yüzlü büyümeyen Maltese Yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25108
İlan Tarihi 31 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevimli küçük ırk bebeklerimiz tüm cazibeleriyle yeni ailelerini bekliyorlar. Yavrularımız yasal üretim çiftliğimizde özenle yetiştiriliyor ve tüm bakımları özenle yapılıyor. Yavrularımız sağlık taramalarından geçirilerek ilk aşılarını alıp karantina dönemlerini tamamladıktan sonra fotoğrafları çekiliyor ve sağlıklı bir şekilde yeni sahiplerine teslim ediliyor. Sevimli birçok küçük ırk yavrumuz bulunmaktadır ve sizin yaşam tarzınıza ve karakteristik özelliklerinize göre en uygun yavruyu seçmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüy dökmeyen ve kokusuz olan bebeklerimizin bakımı oldukça kolaydır ve aynı zamanda oldukça zeki ve eğitime açıktırlar. Tuvalet eğitimlerini ped üzerinde anne ve kardeşleriyle birlikte veriyoruz, böylece eve geldiklerinde ped eğitim süreçleri daha hızlı ilerliyor. Yavrunuzu aldıktan sonra da bakım ve eğitim konusunda 7/24 yardımcı oluyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına gönderim sağlıyoruz.
Yorumlar
123 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.