İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

En Sevimli ve Havalı PomeranianBoo Kızımız 'Teddy'

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11759
İlan Tarihi 27 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Tüm yavrularımızın AB pasaportu mevcuttur, ayrıca gerekli tüm aşıları yapılmış ve başlangıç seviyesinde tuvalet eğitimleri almışlardır. Sağlık ve ırk garantisi sunuyoruz. İstanbul içi siparişlerinizde kapıda ödeme kolaylığı sağlamaktayız. Kendi yerimizi ziyaret ederek ya da yavrularınızı teslim alarak sahiplenme işlemini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca, tüm Türkiye'ye aynı gün Türk Hava Yolları Canlı Hayvan Kargo Taşımacılığı ile gönderim sağlamaktayız. Yavrularımız hakkında detaylı bilgi edinebilir ve Whatsapp üzerinden fotoğraf ve video talebinde bulunabilirsiniz. Bizi Instagram'da takip ederek önceki referanslarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm güncel yavrularımıza
Yorumlar
121 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.